Middag

Idag ska jag på påsk middag hos farmor och farfar. Det jag gillar med påsk är att man får en massa mat. Jag har feber också, känns som jag ska dö. Har haft feber sedan fredags! Aja ska inte klaga. Håller på att sminka mig nu så ska dra.

Sugproppsmärket ..

Den här bilden är så vidrig, hittade den bland mina webcamera bilder och den här bilden beskriver mycket bra hur stor sugproppen var ... Euw ...

Längtar <3

Mina 1D biljetter <3

HALLÅÅÅÅ

Hejhej tog fram min kamera idag har inte använt den sedan nyår brukar inte använda min systemkamera om det ska bli bilder tar jag alltid med min iphone vilket är ganska slarvigt då den inte har så bra kvalite på sina bilder. men men, idag ska jag till Tisdax och sen ska jag öva på ett prov. hejdå! ♥

Sjukt besviken.

Asså ni fattar inte hur besviken jag är att Yohio inte vann? när han fick flest röster av sverige hoppade jag upp och skrek och jag trodde seriöst att han vann men sen när dom räknade poängen så vann robin endå.. Åh så himla sämst. Men han vann bara för att europa röstade på honom. Jag tycker bara sverige borde få rösta för det är ju endå vi som bestämmer vem som ska representera i esc? nää tydligen inte. Är skit sur just nu. Yohio var ju klart en vinnare men ingen fattade det. ˜ Sur.

Godmorgon allihopa

Godmorgon! jag vaknade halv 12 så jag är skit trött för jag fick inget sovmorgon idag .. klockan tolv skulle jag spela med en person så det är därför jag är uppe tidigt. Vem orkar Gamea på morgonen? usch ... Sen klockan 2 ska jag till tandläkarn så det blir inte så mycket gaming för mig .. Men aja det är iaf fint väder ute. Så ska inte gnälla men nu ska jag starta upp lol och steam så hejdå!

RSS 2.0