- The Talk Dirt Dance

Tycker ni kan kolla på min nya video!

Stockholm

Jag vill åka till Stockholm den 15-17 augusti. Asså åh jag måste.
Jag har pratat lite med Dennis widehammar och vi pratade om att vi skulle träffas typ den 15 i Stockholm. Vem vill inte träffa honom? Han är ascool och han är känd + att han gör grymma youtubevideos. Så jag har snackat lite med honom och han är sjukt snäll. Han är min favorit youtubare. Skulle typ dö när jag ser honom i verkligeheten. Kan ju träffa honom om jag kan.

[ Saknar dom så grymt ] [ 11/7-13 ]
Sen den 27 augusti så är det sommarkrysset och THE FOOO ska vara där. Det kan man ju inte bara missa? Såg dom uppträda i Malmö och då kan jag inte missa sommarkrysset? asså jag måste gå annars kommer jag gråta i minst ett år. Sen finns det ett plus och det är att Yohio kommer vara där. Det är TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL. Asså både Yohio och the fooo komemer vara där? jag dör.
Sen så är det typ över 30+ personer jag måste träffa. Alla min Foooer kompisar som jag pratar med varje dag kommer vara där och jag måste träffa dom. Har väntat hela sommaren på det här. Har till och med räknat ner sen innan Malmö typ. Asså jag måste till Stockholm mellan 15-17 annars kommer jag dö. Mittt sommarlov kommer vara det bästa nånsin om jag åker till Stockholm.
Så att om jag åker till Stockholm får jag:
1. Hänga med Dennis lite.
2. Gå på sommarkrysset och se Yohio + The Fooo
3. Träffa alla mina underbara Foooer kompisar.
4. Kanske shoppa inför skolan.
VAD KAN GÅ FEL?
 
 
 

Saker som gör mig lycklig

1. Gå på konserter och träffa massa underbara personer, känslan av att köa i flera timmar för att se sina lifesavers är obeskrivligt. Det är en sån stämning, man är med sin familj.

2. Åka tåg/buss till andra städer med sina kompisar. Det är sjukt kul att bara åka iväg och göra nåt nytt med sina kompisar.

3. Dreamhack, 4 dagar av ren lycka! Man sitter vid sin dator och spelar och glömmer bort världen några timmar, man träffar kändisar, nytt folk (folk på dreamhack) är såååå härliga.
Man går på konserter och bara hänger runt. Som ett stort kollo typ. Ingen förstår hur mycket jag saknar dreamhack.

4. Att prata och träffa Foooers, har lärt känna så sjukt många nya kompisar den här sommaren att det är sjukt.
Alla ska på sommarkrysset så ska försöka träffa dom.

5. Sommar, slippa vara hemma 24/7. Man är typ borta hela dagen med sina kompisar till natten, det är så himla skönt att leva utan regler på sommaren.


Gissa vilka jag träffat? Jo THE FOOO

Okej den 11 juli åkte jag, Paulina och Hanna till Malmö för att kolla på sommarkrysset den 12 juli (dagen efter vi åkte) Så då åkte vi till Malmö då, först åkte vi till Emporia. Det är Sveriges största köpcenter. Vi gick in på Bikbok och Hollister. Vi skulle gå in på Hollister den 8maj i Stockholm men det var så mycket kö då.
Jag köpte hollister shorts, 2 t-shirts och en långarmad tröja!
 Sen efter vi shoppat lite åkte vi till hotellet!
Efter vi checkat in på hotellet så ställde vi oss utanför killarnas hotell (The fooo)
Vi började vänta typ halv 3? Killarna kom typ 5 timmar senare och sen skulle dom checka in och sen skulle dom komma ut till oss men det tog typ 5 timmar till. Men tillslut kom dom ut!
 
[ Först fick jag ta bild med Omar eftersom alla andra killarna var upptagna med andra fans]
[ Efter det tog jag bild med Enestad, efter jag tagit bilden gick killarna in på hotellet]
Alla blev typ skit ledsna för vissa fick ingen bild och jag fick inte ta kort med alla killarna och jag fick inte ens prata med Felix så alla var typ skit ledsna .. Så dom flesta drog men det var bra.
Så efter typ 5 minuter efter killarna dragit så pratade vi med Daffsen och Wilnur och då fjäskade vi så killarna skulle komma ut igen och det gjorde dom.
 
[ Felix sandman ]
[Oscar molander]
Efter detta så gick dom in till hotellet och vi gick till vårat för att lugna ner oss. Efter en stund så gick killarna utanför vårat hotell så vi sprang till dom men vi fick inte träffa dom pga deras "management"
Istället gick vi till deras hotell och satt oss på marken och väntade på dom. Tillslut kom dom och gick mot oss och sa hej. vi behövde inte ens gå till dom.
VI pratade lite med dom osv sen tog vi gruppbild och sen gick dom in till sitt hotell och sov och vi också.
Efter detta så gick vi och "la" oss. Sen när vi vaknade gick vi till sommarlovsmorgon och träffade kompisar där och väntade på att killarna skulle komma.
Tänker inte visa bilder på killarna från sommarlov eftersom jag inte kan vattenstämpla dom pga dålig dator så dom tar jag en annan gång!
LITE SEN MED DETTA INLÄGGET MEN SKIT SAMMA
 
 

RSS 2.0