Sitter på bussen

Hejhej alla! Just nu sitter jag på bussen påväg till töllstorp vi ska ha klassens dag idag! Yey. Det kommer nog bli kul. Vi ska typ spela brännboll mot 7a och sen ska våran klass grilla :D kulkul.


Gissa vem som är glad

 
Viktigt%20meddelande%20till%20alla%20X%20Factor-fans

Yeah, it feels ok.


Dagens låt!


No shit sherlock.


This is a awareness test.

Kolla videorna nedanför, dom är sjukt grymma. Haha. Inte ens jag visste det där. Kolla så får ni se! ;)
 
 
 

Dagens problem tar vi imorgon.

 
Godmorgon folket där ute. Håller på att fixa mig inför skoldagen. Ska först äta frukost och sen fixa håret. Måste hitta kläder med. ;) Kan ju inte gå till skolan utan kläder. nejnej. Men bussen kommer om en stund så hejsvejs

Ska sova med flätor. <3

Idag ska jag sova med flätor så att håret blir lockigt. yey. Hade lockigt hår idag med det försvann typ sen. ja..
Men ska spela minecraft nu och med det säger jag godnatt. <3

Roliga muggar.

Något som värkligen är roligt är muggar. Särskilt om det är nåt roligt motiv. vad som helst egentligen. Jag gillar att få roliga muggar i julklapp. :)

Haul video :)

Känner att jag hatar mig själv på videos >.<
 

Vanlig dag i skolan.

 
Såhär ser min skoldag ut. Mina kompisar tar kort på mig när jag äter banan och tar kort på mig så jag ser tjock ut. c: Hahahahhahaha.

Gammal mobil.

 
Jag hittade min brors gammla mobil och jag hade en likadan typ. OCh den mobilen är så skön och hålla i och jag den är liten och bra! Asså jag föredrar lätt den mobilen ist för min iphone som är tjock och stor. :c

Mina skal.


Cause Everything's gonna be alright

Godmorgon sitter lite vid datorn och har tråkigt. Vaknade för en stund sedan. Funderar på att göra ett videoinlägg men vi får se. Sen så tummar jag upp blogg.se nya ide grej. man kan ta bilder från instagram.
 

Dåliga perioder?

Bilden är so me. Jag har inte lust att fota eller redigera längre. :c Eller asså min Photoshop funkar inte så jag måste skaffa nytt men jag orkar inte. hehe. Jag vet inte vad jag ska blogga om heller. Dagens stora problem asså.

Uppdatering.

gif animator

One directions nya singel.

One directions nya singel är jätte bra! Åh, älskar den. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Studiedag och shopping

Är det bara jag somär sjukt taggad nu på hösten? mysiga kläder och det är allmänt mysigt. Sen så längtar jag till snön kommer. DÅ ska jag åka skidor igen! ♥
 
Idag har jag studiedag och jag ska åka och shoppa i Jönköping. Jag ska köpa en jacka och typ halsdukar på gina. för jag är typ kär i dom. har inget mer att skriva nu så hej svejs.

Lol so true.


Jag dör alltid av skratt när jag kollar igenom denna tumblr.

NU var det det här med statusar.



Förlåt för jag inte bloggar men det är bara
för att jag har ingen insiparion. Och det är typ massa läxor i skolan och jag måste ha ett liv också. Men när jag får pepp och massa grejer så ska jag uppdatera ofta igen. Jag orkar inte ens ta fram systemkameran längre? :c
 

Williams nya projekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omajgad, jag typ längtar ihjäl. Det kommer bli så himla bra. tror jag iallafall? O.o åhhhh...

Ullared igen?


The worst things in world.


Ullared- GEKÅS. <3



Idag drar jag till Ullared. Ska shoppa en massa. Kommer nog inte uppdatera nåt men får se. Hejsevejs. <3

Grattis Niall. ♥


Världens bästa sångare fyller år idag. ♥ Grattis till honom eller ngt. :D ♥

Fotade en sväng.




I jag I Canon eos 550d I 12 september I Wie I
 
HejHej. var ute och fotade en sväng innan. Kände att jag behövde nya bilder. Körde på mittbena idag. Eller en ful då men jaja. Egentligen tycker jag att man får värsta lilla ansiktet. Eller jag får det iaf. Hihi. :D♥ Sen på den sista bilden är mitt hår fett mörkt! Hatar det. Men det är min cp blixt som villa göra allt mörkt.

Converse platform.


 
Har helt glömt bort att berätta att jag fått mina Platform converse. Det är dom på bilderna. Jag tycker dom är assköna och asgryyma. Älskar dom mer än mina converse. Och det går ju knappt? Iaf, såhär ser dom ut.
 

Jag är så cool. Yao.


Asså, när jag var i Kreta var jag en riktig brunis. :( Saknar det. Nu är jag helt blek och ful. Nejmnen tappade redan 30 procent på planet. Sen så är det ju inte så varmt i sverige så då tappar man brännan aslätt. Jag typ deppar hela tiden för jag vill tillbaka till paradiset.
 
Idag så var jag i skolan och det var kul som vanligt, missade nästan gitarrlektion som vanligt. Tur att det är en person som alltid påminner mig. hih. Iaf har inte gjort så mycket idag så hejdå. ♥

Schoolstuff

Glömde blogga igår såhär får ni lite skolbilder som skulle kommit upp i juni. jaja. :D♥
 
    

 

Såhär på morgonkvisten.

Hej hej, sitter och väntar på att bussen ska komma. Det kommer om en stund så a. :) Har fixat mig klart så kollar runt lite på datorn. Kommer blogga mer senare. Det kommer nog mobilinlägg men det får ni stå ut med. Hejdå!

Dålig uppdatering u know,


Asså typ världens gammlaste bild? I

Hejsan folket, uppdateringen har inte varit på topp i helgen för jag har absolut inte gjort nånting och då blir jag lat och då blir det ingen uppdatering. Det liksom hänger ihop eller nåt? xd. Iallafall idag var jag en sväng i värnamo på citycross. Köpte typ svampar där? Ah nånting. Men imorgon ska jag försöka uppdatera. Hejdå.♥

Hemifrån skolan.


Kom hem från skolan för en stund sedan. Har egentligen ingenting att göra så.. Aa. Tror jag ska kolla på en film hos dreamfilm får se. :D Ha det bra så länge! <3

Skolfoto.


I Insekt / canon eos 550d I Sommras I copyright I
Godmorgon alla, idag är det skolfoto i skolan. Och jag hatar det. usch. Jag känner alltid ångest vad jag har på mig. Jag typ dör. Jag känner mig stressas hela dagen. Åh det är typ den värsta dagen. :( Men tur att det är fredag. I helgen vill jag till Ullared. mög. Är assugen på att shoppa.

Dansa

Hejsan håller på att dansa nu. Askul det var längesedan. Jag älskar att dansa. Jag dansar streetdans. Och det är hur kul som helst. :D


Mattelektion


Fiskemöte

Hejsan alla, just nu sitter jag i en stuga i Gnosjö typ. Pappa skulle på Fiskemöte då jag tänkte att jag hänger med. Detr rätt roligt endå. Jag kommer typ bara för fikat. Haha. ;) nejmen sen ska vi åka och handla! Hedå


Godmorgon


Tänkte bara säga hej innan bussen kommer, vi har ju skoljoggen idag så man får hoppas på bättre väder. :) hiho. VI får väll se. Håll tummarna. Då ses vi hejdå!
 

Skoljoggen 2012

Hej, imorgon ska vi ha skoljoggen i skolan, det ska nog bli ganska kul endå! liksom. Men jag orkar inte springa så jag kommer typ gå som en gammal tant eller nåt. Jag vet inte. Eftersom jag har världens dåligaste kondition så kommer jag dö.

7B- Min klass.


Tjena tja hallå, sitter i klassrummet och tittar ut genom fönstret.  Det är så härligt att bara kolla bort iband. Som vanligt är det en rolig dag idag (y) hihi. Ja. idag ska vi inte göra nåt . Så det är en chill dag idag. <3

I Typ världens fulaste bild I inga bra bilder på mobilen I HEEHEHEHE I HIHOIHHOH I

When your're sad, look back.♥






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 

Godmorgon folket <3

Godmorgon allihopa nu sitter jag och sminkar mig. Det är tråkig skola idag. Inte sådär kul precis. Men men. Jag är skit trött och snart kommer bussen. Det är tråkigt att åka själv för Julia ska inte åka imorgon. Men då får jag chans att lyssna på musik (y) Det är endå rätt härligt att åka buss. Det är typ det bästa på hela dagen. Men jag ska gå till bussen nu typ. Hejdå. (:

I Suddig bild på mig och lisa i baren I Kreta I 2012 I saknar I Saknarminakompisar I fml  I

Jag är sämst.

Hej hej, förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har sovit över hos Julia och jag har bara varit allmänt upptagen. Som ni kanske märkte. Men kommer uppdatera som vanligt igen hejsvejs.


RSS 2.0