Vad jag ska göra i helgen

 
Idag ska jag åka till Julia och sova över där med Alicia sen åker vi till Jönköping Elmia. Det är ju Dreamhack där och jag har längtat i 2 månader typ. Det ska bli såååååååå kul! Önskar bara jag hade plats men ska satsa på dhw 2013 istället. Då ska jag sitta i D salen och spela. Jag har velat gå på dreamhack sedan jag var typ 9?
sen efter dreamhack ska vi hem till Julia och sova där till söndag. :) så min helg är planerad sen flera veckor sedan men sen är det alltid någon som ska förstöra..

Iphone suger, gfrdjghdfkljghfdgkhfd.

Asså fatta hur sur jag är. Skulle uppdatera min iphone till ios´6.0.1 eller nåt och då stod det att jag var tvungen att återställa. Men då säkerhetskopierade jag mobilen. Sen när det uppdaterats skulle typ säkerhetskopiera tillbaka den och då återställdes mobilen så som jag hade den i sommras? inga appar inga bilder och bara 3 kontaker. Och jag hade typ 150 kontaker? åh........ jag är så piss på mig själv och appel skiten.

Michael Jackson

Jag vet att typ inte en enda som läser min blogg gillar michael jackson men jag måste säga det att den här videon gjorde min dag. 25/6-10

Teknologi eller teremit?

Hejsan alla människor och kameler där ute. Jag sitter och skypar med Julia vi ska strax spela. Det är mitt liv sova,äta,skola och spela. Så går det runt som en livscykel. Vi lever ju inte på 18-talet längre så att man måste hänga med i teknologin lite.
Jag köpte ett nytt skal till min mobil idag. En bumper för att jag har hört att dom är bra:

Farsdag

Hejsan, Jag ska snart dra till Mormor & Morfar för det ärju farsdag idag och då ska vi fira. Så det ska jag göra idag typ. Jag längtar till ikväll för då ska jag spela med Tim & Julia. Jag har blivit värsta spelnörden nu för jag spelar typ jämt? Folk frågar vad jag gör och skriver typ alltid att jag spelar. hahaha. Jag är en riktig Nolifer.

LÄngesedan.

Godmorgon allihopa, Vaknade typ nu. Är jätte trött för jag var uppe rätt sent och skypade med Julia och Tim. Vi spelade lol. Det var askul. Det är söndag idag så jag ska inte göra sådör jätte mycket. Kanske dra till Julia? Det är skönt att ha en kompis som bor så nära då kan man bara gå dit. För att jag är ganska lat av mig så jag orkar inte ens cykla till Nissafors? Iallafall ska försöka uppdatera mer nu. Hejssvejs.

HJÄRTAT FLÖG TILL MÅNEN.

Ni kommer fabian inte tro mig. JAG ÄR NU STOLT ÄGARE ÖVER 3 biljetter till en konsert till one direction 8 maj 2013♥ Jag vet redan vad jag ska ha på mig hahah. Åh, kommer inte sova idag. froejgioergijawegjioerg.
asså :c grymt. fick bra platser också. herre mitt liv. Sen är dom i sverige idag och ska sjunga på x factor. ska kolla om 10 min. dom släppte sin video till little things idag också: 

RSS 2.0